Entrades

Estudi 1

bla bla bla

AJUTS RECERCA 2020 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Estudi del comportament dels porcs davant de diferents màquines d’alimentació i l’estimació del pes dels animals mitjançant les imatges. BECÀRIA: Neus Ferrer Nogué PROJECTE: Avaluació en granja pilot de diferents estratègies per a optimitzar l’alimentació: assaig amb màquines d’alimentació individual i de precisió.

AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Samuel Pascual Villarroya PROJECTE: Efecte de la ventilació mínima necessària per a mantenir una temperatura estable en zona de confort tèrmic en garrins de transició i/o engreix. BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Caracterització i modelització de la climatització en la fase d’engreix de granja CEP, basant-se en l’anàlisi transversal dels estudis de ventilació duts a terme en el període… Read More »AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

AJUTS RECERCA 2018 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Violeta Sancho Gracia Projecte: “El Porcí de Lleida, la producció sostenible intel·ligent”   BECARI:  Samuel Pascual Villarroya Projecte: “Avaluació en granja pilot de diferents estratègies alimentàries per a reduir les emissions: Assaig amb alimentació de precisió”.

AJUTS RECERCA 2017 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Laia Sobrevia Ortega Projecte: “Testatge d’estratègies nutricionals durant les diferents fases de producció”   BECÀRIA:  Violeta Sancho Gracia Projecte: “Aplicació del principi de les “3Rs”: Reemplaçar, reduir i refinar en experimentació animal amb finalitats zootècniques i veterinàries”.

AJUTS RECERCA 2016 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Beatriz-Pilar Tello Abadía Projecte: “Inmunogenicidad de vacunas experimentales en porcino” BECARI:  Mikel Iborra Llop Projecte: “Efecte de l’alçada i el cabal de l’abeurador sobre els paràmetres productius, consum i  malbaratament d’aigua en porcs d’engreix”

ESTUDIS

El Centre d’Estudis Porcins ofereix la possiblitat de contractació de proves i/o estudis a diferents nivells (maternitat, transició i engreix) destinats a la investigació de la millora i eficència productiva en l’àmbit del sector porcí. Les instal·lacions del Centre disposen d’eines que permeten realitzar controls mediambientals, de consums de pinso i aigua, pesos individuals, emissions de gasos…

AMPLIACIÓ DEL CENTRE D’ESTUDIS PORCINS

Aquest any 2014 s’han començat obres destinades a l’ampliació del centre per tal d’augmentar la capacitat d’animals, fet que permetrà la realització de més estudis amb les condicions de benestar animal adaptades a la nova normativa.      

TALLERS DIDÀCTICS SOBRE LA CADENA ALIMENTARIA

L’any 2013 es va posar en funcionament una prova pilot per la realització de tallers didàctics destinats a escoles i instituts. Van participar-hi les escoles: Institut Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, la ZER el Jonc (Camarasa, La Ràpita, Vallfogona de Balaguer i Menàrguens) i l’Escola la Noguera de Balaguer.  La finalitat d’aquests tallers  es fer conèixer la totalitat de la cadena alimentària,… Read More »TALLERS DIDÀCTICS SOBRE LA CADENA ALIMENTARIA