Omet al contingut

Notícies

Avaluació i validació demostrativa sistema de tractaments purins N-AMATICSYSTEM

https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/key-policies/common-agricultural-policy/rural-development Activitat demostrativa financiada a través de l’Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020. Sistema de tractament de purins que consiteix en separar la fracció sòlida de la líquida i tractar-les. La fracció sòlida s’emmagatzema per a compostatge i la fracció líquida és tractada amb ozó per higienitzar-la i reduir olors.

Bases i convocatòria personal

En el document adjunt hi trobareu la convocatòria i les bases reguladores per a la contractació d’un/a peó de granja a jornada completa. Es poden presentar les sol·licituds fins el proper 11 d’octubre.

PROJECTE REPRODIVAC

Next-generation vaccines and diagnostics to prevent livestock reproductive diseases of worldwide impact A partir de l’any 2023, el Centre d’Estudis Porcins, participarà en el projecte REPRODIVAC. La informació del projecte, la podeu trobar en l’enllaç següent: https://www.reprodivac.eu/

Bases i convocatòria personal

En el document adjunt hi trobareu la convocatòria i les bases reguladores per a la contractació d’un/a peó de granja a jornada completa i d’un/a peó de granja a mitja jornada. Es poden presentar les sol·licituds fins el proper 7 de desembre.

AJUTS RECERCA 2020 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Estudi del comportament dels porcs davant de diferents màquines d’alimentació i l’estimació del pes dels animals mitjançant les imatges. BECÀRIA: Neus Ferrer Nogué PROJECTE: Avaluació en granja pilot de diferents estratègies per a optimitzar l’alimentació: assaig amb màquines d’alimentació individual i de precisió.

AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Samuel Pascual Villarroya PROJECTE: Efecte de la ventilació mínima necessària per a mantenir una temperatura estable en zona de confort tèrmic en garrins de transició i/o engreix. BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Caracterització i modelització de la climatització en la fase d’engreix de granja CEP, basant-se en l’anàlisi transversal dels estudis de ventilació duts a terme en el període… Llegiu més »AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

AJUTS RECERCA 2018 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Violeta Sancho Gracia Projecte: “El Porcí de Lleida, la producció sostenible intel·ligent” BECARI:  Samuel Pascual Villarroya Projecte: “Avaluació en granja pilot de diferents estratègies alimentàries per a reduir les emissions: Assaig amb alimentació de precisió”.

AJUTS RECERCA 2017 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Laia Sobrevia Ortega Projecte: “Testatge d’estratègies nutricionals durant les diferents fases de producció”   BECÀRIA:  Violeta Sancho Gracia Projecte: “Aplicació del principi de les “3Rs”: Reemplaçar, reduir i refinar en experimentació animal amb finalitats zootècniques i veterinàries”.

AJUTS RECERCA 2016 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Beatriz-Pilar Tello Abadía Projecte: “Inmunogenicidad de vacunas experimentales en porcino” BECARI:  Mikel Iborra Llop Projecte: “Efecte de l’alçada i el cabal de l’abeurador sobre els paràmetres productius, consum i  malbaratament d’aigua en porcs d’engreix”