Skip to content

Notícies

Bases i convocatòria personal

En el document adjunt hi trobareu la convocatòria i les bases reguladores per a la contractació d’un/a peó de granja a jornada completa i d’un/a peó de granja a mitja jornada. Es poden presentar les sol·licituds fins el proper 7 de desembre.

AJUTS RECERCA 2020 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Estudi del comportament dels porcs davant de diferents màquines d’alimentació i l’estimació del pes dels animals mitjançant les imatges. BECÀRIA: Neus Ferrer Nogué PROJECTE: Avaluació en granja pilot de diferents estratègies per a optimitzar l’alimentació: assaig amb màquines d’alimentació individual i de precisió.

AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECARI: Samuel Pascual Villarroya PROJECTE: Efecte de la ventilació mínima necessària per a mantenir una temperatura estable en zona de confort tèrmic en garrins de transició i/o engreix. BECARI: Joan Cartanyà Ferré PROJECTE: Caracterització i modelització de la climatització en la fase d’engreix de granja CEP, basant-se en l’anàlisi transversal dels estudis de ventilació duts a terme en el període… Read More »AJUTS RECERCA 2019 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

AJUTS RECERCA 2018 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Violeta Sancho Gracia Projecte: “El Porcí de Lleida, la producció sostenible intel·ligent” BECARI:  Samuel Pascual Villarroya Projecte: “Avaluació en granja pilot de diferents estratègies alimentàries per a reduir les emissions: Assaig amb alimentació de precisió”.

AJUTS RECERCA 2017 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Laia Sobrevia Ortega Projecte: “Testatge d’estratègies nutricionals durant les diferents fases de producció”   BECÀRIA:  Violeta Sancho Gracia Projecte: “Aplicació del principi de les “3Rs”: Reemplaçar, reduir i refinar en experimentació animal amb finalitats zootècniques i veterinàries”.

AJUTS RECERCA 2016 SUBVENCIONATS PER LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

BECÀRIA: Beatriz-Pilar Tello Abadía Projecte: “Inmunogenicidad de vacunas experimentales en porcino” BECARI:  Mikel Iborra Llop Projecte: “Efecte de l’alçada i el cabal de l’abeurador sobre els paràmetres productius, consum i  malbaratament d’aigua en porcs d’engreix”

AMPLIACIÓ DEL CENTRE D’ESTUDIS PORCINS

Aquest any 2014 s’han començat obres destinades a l’ampliació del centre per tal d’augmentar la capacitat d’animals, fet que permetrà la realització de més estudis amb les condicions de benestar animal adaptades a la nova normativa.      

TALLERS DIDÀCTICS SOBRE LA CADENA ALIMENTARIA

L’any 2013 es va posar en funcionament una prova pilot per la realització de tallers didàctics destinats a escoles i instituts. Van participar-hi les escoles: Institut Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, la ZER el Jonc (Camarasa, La Ràpita, Vallfogona de Balaguer i Menàrguens) i l’Escola la Noguera de Balaguer.  La finalitat d’aquests tallers  es fer conèixer la totalitat de la cadena alimentària,… Read More »TALLERS DIDÀCTICS SOBRE LA CADENA ALIMENTARIA

GRAU EN CIÈNCIA I SALUT ANIMAL

Cada any, els alumnes del Grau en Ciència i Salut Animal de la Universitat de Lleida visiten el centre en diverses ocasions per la realització de pràctiques de laboratori, maneig d’animals, extraccions de sang, necròpsies… Aquestes visites es realitzen amb el professorat del grau i amb el personal del centre.